Γρ. Λαμπράκη & Δημοκρίτου  - Λάρισα, 2410 553901

Επίσημος Διανομέας Daikin Λάρισας

Προιόντα Daikin

Αντλία θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών & μεσαίων θερμοκρασιών Daikin Altherma

antlia xamilon

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για νέες κατοικίες. Σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Σχεδιασμένες στην Ευρώπη, για την Ευρώπη, οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της Daikin είναι κατάλληλες για όλες τις κλιματικές συνθήκες. Λειτουργούν με 75% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 25% ηλεκτρική ενέργεια & έχει ενεργειακή απόδοση κλάσης A++ κατά τη θέρμανση.

Το Daikin Altherma split χαμηλών θερμοκρασιών σάς επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση εξαρτημάτων για ένα ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού. Σκοπεύετε να επιλέξετε ολοκληρωμένη επιδαπέδια εσωτερική μονάδα για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ή θα προτιμήσετε επίτοιχη εσωτερική μονάδα; Η κατοικία θερμαίνεται με σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή με θερμοπομπούς αντλίας θερμότητας; Το ηλεκτρικό ρεύμα προέρχεται από συμβατικό σταθμό παραγωγής ρεύματος ή από ανανεώσιμη, οικολογική πηγή όπως η ηλιακή ενέργεια; Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, το σύστημα Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών είναι η ολοκληρωμένη λύση

Η Daikin φημίζεται για την τεχνογνωσία της όσον αφορά την προστασία έναντι παγετού που διαθέτει η σειρά προϊόντων αντλίας θερμότητας. Οι εξωτερικές μονάδες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να αποφεύγονται τα προβλήματα συσσώρευσης πάγου, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ψύχους.Η λειτουργία του Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών είναι εγγυημένη ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -25 °C. Αυτό εξασφαλίζει επαρκή λειτουργία της αντλίας θερμότητας ακόμα και για τα πιο ψυχρά κλίματα.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε χώρου σας

 

EBLA & EDLA XΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ MONOBLOC 60°C

ERLA    ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT 60°C

ERLA    ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ ΖΝΧ 60°C

ERLA   ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ ECH2O 60°C

ERGA & ERRA ΜΕΣΑΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT 65°C

ERGA & ERRA ΜΕΣΑΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ ΖΝΧ 65°C

ERGA & ERRA ΜΕΣΑΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ SPLIT ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ ECH2O 65°C

 

  

 

Στιγμιότυπο_οθόνης_353.png

 

 

maxresdefault.jpg

         

daikin-altherma-3-hydrosplit-epga-eabh.jpg

 

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Image
Image

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Image
Image
logo.png

Blue Dealer

daikin antiprosopos

© 2024 Daikin Larisa
Powered by larisa istoselides - κατασκευή ιστοσελίδας

Search