Αγιάς 40 - Λάρισα, 2410 550118 - 2410 553901

Επίσημος Διανομέας Daikin Λάρισας

ΕΤΑΙΡΙΑ - CENTRAL COOL

Image

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρία CENTRAL COOL – ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή – εμπόριο ανταλλακτικών οικιακών & επαγγελματικών συσκευών καθώς και στο εμπόριο ψυκτικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

 

 

Mε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και με πελατολόγιο που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού και τις επαγγελματικής ψύξης υπο’ την ομπρέλα τις μεγαλύτερης εταιρίας του είδους τις DAIKIN HELLAS.

 

 

Το 2012 η DAIKIN HELLAS μας εμπιστεύτικε και μας συμπεριέλαβε στο επίσημο δίκτυο τις σαν  ''BLUE DEALER'' για τον Νομό Λάρισας.
Βαδίζοντας προς το μέλλον η CENTRALCOOL – ΑΣΤ.ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα σε συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία όπως η DAIKIN HELLAS χτίζοντας σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Από 2013 η εταιρία CENTRALCOOL - ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. προχώρησε στην εγκατάσταση και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας βάσει του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ISO - 9001:2015

 

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Image
Image
logo.png

Blue Dealer

daikin antiprosopos

© 2021 Daikin Larisa
Powered by larisa istoselides - κατασκευή ιστοσελίδας

Search